• The Egyptian Beauty Skin Lightening Range

    Perubahan boleh dilihat dalam masa 7 hari! * TIDAK mengandungi hydroquinone atau sebarang bahan kimia yang boleh merosakkan kulit muka * Mempunyai SPF 15 untuk melindungi kulit muka daripada sinaran UV * Memberikan kulit anda kesan pencerahan yang lebih selamat dan berkesan * Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia

  • Pil Susu Kambing

    Dipek segar dan dihantar melalui udara dari New Zealand * Susu kambing..anugerah istimewa dari alam semula jadi untuk kecantikan kulit dan kesihatan diri * 5 biji pil susu kambing Belina bersamaan segelas susu kambing asli * Sesuai untuk semua termasuk kanak-kanak, wanita mengandung dan warga emas

  • Rangkaian Set Percubaan

    Set penjagaan kulit yang senang dibawa dan sesuai untuk pengembaraan * Kandungannya di bawah 100ml telah memenuhi kehendak dari International Civil Aviation Organisation untuk penerangan antarabangsa * Ia juga sesuai untuk pengguna baru yang ingin mencuba produk ini * Mengandungi pembersih muka (cleanser), penyegar (toner) dan pelembab (moisturiser) * Lebih ekonomi!

  • Post Title 4

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In dapibus. In pretium pede. Donec molestie facilisis ante. Ut a turpis ut ipsum pellentesque tincidunt. Morbi blandit sapien in mauris. Nulla lectus lorem...

    Post Title 1

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In dapibus. In pretium pede. Donec molestie facilisis ante. Ut a turpis ut ipsum pellentesque tincidunt. Morbi blandit sapien in mauris. Nulla lectus lorem...

Mid Year Sale is Back!


  and...many more... (tak muat nak letak semua ;)  )


Jualan murah sempena pertengahan tahun kini kembali!
Dapatkan produk belina dengan harga terbaik.
Sale bermula dari 26 April hingga 11 Mei 2014 sahaja.
Siapa lambat order memang rugi ler...bukan senang nak bagi 10% off ni.

Syarat:
1. Sale dari 26 April hingga 11 Mei 2014 sahaja.
2. Status: PRE ORDER
3. Stok dijangka sampai 14 Mei 2014 dan akan dipos 15hb onwards.
4. Kos poslaju BUKAN FLAT RATE macam biasa.
5. Belian RM150 ke atas - Diskaun 10%
6. Belian RM100-RM149 - Diskaun 5%
7. Semua produk belina terlibat...termasuk sabun 75g.

Order:
1. Confirmkan produk yang nak dibeli.
2. Saya akan confirmkan total yang perlu anda bayar.
3. Bayaran penuh diperlukan.
4. Semua pesanan boleh dibuat melalui SMS/Telegram/Whatsapp 012 6904130 (nura)
atau emel vanillaporridge at yahoo.com.sg

Japan Cute Tony Moly Fruit Princess Lip Gloss


 
Comel-comel belaka
Wajib ada dalam cosmetics pouch anda!

Lip Gloss Fruit Princess
1. Strawberry
2. Plum
3. Peach
4. Mangosteen
5. Pomegranate
6. Cherry
7. Apple

Yang termurah hanya di sini
RM15 sahaja dengan Poslaju Percuma (Semenanjung)

Belian borong pun boleh.
SMS/Call/Whatsapp
0126904130
(nura)

Price Reduced!! Cotton Candy Slimming Panty


Price revised, price reduced!

Enjoy harga slimming panty lebih murah dengan kami.

HARGA KAMI (Pre order sahaja)

RM54, 6 helai + POSLAJU FREE SEMENANJUNG

Murah kan?

Belian borong dialu-alukan

Kuantiti minima 30 helai RM7.50/helai (tak termasuk postage)
50 helai lagi best price.

Pre order buka tak lama..cukup quota boleh tutup order.

Order sekarang 0126904130

Telekung Lycra Warna Warni Murah, Poslaju Free siap ada Free gift




4 pasang tinggal.
Dark blue
Green
Soft Yellow
Gold

FREE SIZE

Kain lycra selesa, lembut, kain berat.

Harga lelong nak bagi clear stock...

RM70 + Poslaju FREE Semenanjung + Free Gift
Sabah/Sarawak + RM5
(Berat sepasang telekung hampir 1 kg)

Call/SMS/Whatsapp: 0126904130

Facebook Page belina2u : /belinaonline


Hi everybody..
Now belina2u dah ada facebook page. Untuk segala maklumat, promosi terkini (kadang-kadang tak sempat update blog) silalah LIKE facebook page kami

http://www.facebook.com/belinaonline

Jangan lupa like yer.. stay in touch dengan belina2u..

Promosi Khas Untuk Masalah Jerawat


Last day: 31st October 2013

Marshmallow datang lagi..

Marshmallow datang lagi.. Duck shape & rainbow twist antara yang terbaru








HARGA

MIX MALLOW 200g RM16.00

2 packs X 100g RM12.00 (1 pack RM6)
3 packs X 100g RM15.00 (1 pack RM5)

Poslaju W.M RM7 | E.M RM10
(for weight 1st 500g)

Belian borong minima 3kg (1kg, 1 jenis)
SMS untuk harga.

Borang Pesanan

Untuk serious buyer sahaja :)
Be Baldu Lestari Follower (If any)? Your Follower' Nickname:
Name:
Email Address (Please make sure your email address is correct) :
Shipping Address:
Tel. No.:
List Down Your Item(s) With Quantity :
Payment Method Cimbclicks
Maybank2u
ATM - CIMB
ATM - Maybank
CDM - CIMB
CDM - Maybank
Others
Question? Comment? Feedback?

Form provided by Freedback.
 
Copyright © BALDU LESTARI ENTERPRISE. Original Concept and Design by My Blogger Themes | Tested by Blogger Templates | Best Credit Cards